За два тижні російські ДРГ 7 разів намагались потрапити на територію України – Наєв

Джерело: Сергій Наєв

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв повідомив, що протягом останніх двох тижнів російські диверсійно-розвідувальні групи 7 разів намагались потрапити на територію України.

За словами Наєва, у 5 випадках українські оборонці оперативно виявляли наміри ворожих ДРГ та завдавали по них вогневе ураження, після чого росіяни, зазнавши втрат, відступали.

“Зокрема, в районі Миропілля, що на Сумщині, одна з ДРГ намагалася перетнути наш державний кордон. Завдяки технічним засобам їх було своєчасно виявлено, нанесено вогневе ураження з мінометів, артилерії та стрілецької зброї”, – повідомив Наєв.

Він також зазначив що російські ДРГ заходять з Брянської, Курської і Бєлгородської областей в смугах Чернігівської, Сумської й Богодухівського району Харківської області.

Представник охорони здоров’я Канади повідомив, що дитина померла від сказу після того, як прокинулася через кажана у своїй спальні.

Станом на 22:00 суботи, кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 147.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Американська акторка Енн Гетевей підтвердила, що триває розробка фільму “Щоденники принцеси 3”, перша частина якого вийшла 23 роки тому.

Google випустив нову функцію, яка дозволить користувачам здійснювати пошук в інтернеті, знімаючи відео.