Влада Амстердама планує перенести квартал червоних ліхтарів

Джерело: Lad Bible

Міська влада Амстердама планує перенести квартал червоних ліхтарів, відомий як район надання секс-послуг, до спеціально збудованого центру на півдні столиці Нідерландів.

Бульвар Європи на південь від центру міста визнали найбільш слушним місцем для нового еротичного центру.

Пані мер Фемке Халсема прагне перемістити район у спеціально побудований центр, щоб позбутися іміджу Амстердама як “міста гріха” та розв’язати проблеми, пов’язані з туризмом, а також зменшити рівень дрібної злочинності.

Вона заявила, що влада вважає найбільш слушним місцем для майбутнього еротичного центру Бульвар Європи у південному районі Амстердама. За її словами, міська рада проголосує за нього на початку 2024 року.

За даними плану, еротичний центр матиме 100 кімнат для секс-працівників, а також секс-театри, клуби та ресторани.

Одначе, місцеві жителі південних районів міста – проти такого рішення, адже побоюються, що через еротичний центр у районі зросте рівень злочинності.

Зазначається, що для відкриття еротичного центру знадобиться близько семи років.

Довідково. Квартал червоних ліхтарів – район міста, в якому процвітає проституція та інші види секс-індустрії: секс-шопи, стрип-клуби, театри для дорослих. Назва походить від червоних ліхтарів, які стоять у вікнах будинків розпусти.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.