Експрокурора Ільницького, який «прославився» пишним весіллям у Львові, оголосили у розшук

Джерело: МВС України

Правоохоронці оголосили у розшук колишнього прокурора Ростислава Ільницького, який у жовтні “прославився” пишним весіллям у Львові з колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою.

Ільницький перебуває у розшуку з 1 грудня. Його розшукують за порушення одразу трьох частин статті 358 КК України:

  • ч.1 — Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.
  • ч.3 — Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.
  • ч.4 — Використання завідомо підробленого документа.

Що передувало?

Нещодавно Ростислав Ільницький та Роксолана Москва відсвяткували пишне весілля у відпочинковому комплексі поблизу Львова. Святкування тривало два дні, на нього запросили сотні гостей, зіркового ведучого Григорія Решетника, та деяких зірок, зокрема Олю Полякову, Олександра Пономарьова, Дзідзьо.

Про святкування пишного весілля дізнались ЗМІ, а згодом – і вся Україна. Більшість українців вкрай негативно зреагували на подію: вони були обурені такому святкуванню у той час, коли триває повномасштабна війна з Росією.

Після скандалу співробітники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки намагались вручити повістку Ільницькому, однак не змогли знайти його за жодною з адрес.

Три нідерландські активістки закликають вшанувати пам’ять невинних жінок, які стали жертвами полювання на відьом у XV-XVII століттях, встановивши національний пам’ятник.

Дональд Трамп, колишній президент США, а нині кандидат від Республіканської партії, вважає, що Ізраїль має атакувати іранські ядерні об’єкти у відповідь на запуск балістичних ракет з Ірану.

Рік тому, 5 жовтня, 2023 року ворог завдав удару ракетою “Іскандер” по селу Гроза в Харківській області. Тоді загинуло 59 людей.

Внаслідок вторгнення Росії понад 140 тисяч кілометрів квадратних України забруднено мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

Президент США Джо Байден застеріг Ізраїль від атак по нафтових родовищах Ірану, запропонувавши розглянути альтернативні способи відповіді на нещодавню масовану ракетну атаку.