«Зведені залізобетонні фортифікації ламають плани окупантів», – голова Харківської ОДА

Джерело: Олег Синєгубов/Telegram

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов розповів, що зведені в Харківській області залізобетонні фортифікації руйнують плани ворога.

“Вони розуміють: наявною кількістю військ просунутися на тому чи іншому напрямку не вдасться. Кожне встановлене залізобетонне місце ведення вогню – результат важкої та небезпечної роботи цивільних і військових. Подекуди об’єкти розташовуємо за 1 – 3 кілометри від ворожих позицій”, – сказав Синєгубов.

Він додав, що є масштабне завдання від президента України щодо обороноздатності Харківщини.

“Буде задіяно тонни бетону й споруджено кілометри ровів. Зосереджуємо всі зусилля для зміцнення захисту!” – наголосив голова Харківської ОДА.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…

Польща почне будівництво перших елементів ліній посиленої оборони на своїх кордонах з Росією та Білоруссю до кінця 2024 року, заявив у п’ятницю, 4 жовтня, заступник міністра національної оборони Польщі Цезари Томчик.