У Лондоні вкрали нову картину Бенксі

Джерело: Daily Mail

У п’ятницю, 22 грудня, в південному Лондоні двоє чоловіків викрали нову картину британського вуличного художника Бенксі через годину після того, як він підтвердив своє авторство.

Як розповіли у виданні, Бенксі підтвердив на своїй сторінці в Instagram що картина – дорожній знак “Стоп”, на якому намальовані три військові безпілотники – належить йому.

Пізніше цього ж дня, близько 12:30 за місцевим часом, на перехресті у районі Пекхем, де знаходився знак, були помічені двоє чоловіків, які швидко знімали творіння Бенксі за допомогою болторізів.

Після цього свідки бачили, як один із крадіїв, одягнутий у червону куртку, втік із розмальованим знаком. Вказано, що крадії витратили на “операцію” лише хвилину.

Своєю чергою, Бенксі ніяк не прокоментував інцидент. Утім, один із користувачів Instagram попередив його, що “знак буде викрадений негайно”.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.