У Лондоні затримали чоловіка за підозрою в крадіжці картини Бенксі

Джерело: Sky News

Поліція Лондона повідомила про затримання одного чоловіка за підозрою в крадіжці нової картини британського вуличного художника Бенксі.

“У зв’язку з інцидентом затримано одного чоловіка, підозрюваного в крадіжці та завданні шкоди. Він залишається під вартою”, – заявили в правоохоронних органах.

Як зазначається, поліціянти отримали інформацію про викрадений дорожній знак у п’ятницю.

“Ми отримали повідомлення про крадіжку, і розслідування триває”, – запевнили в поліції.

Нагадаємо, 22 грудня в південному Лондоні двоє чоловіків викрали нову картину британського вуличного художника Бенксі через годину після того, як він підтвердив своє авторство.

Так, близько 12:30 за місцевим часом, на перехресті у районі Пекхем, де знаходився знак, були помічені двоє чоловіків, які швидко знімали творіння Бенксі за допомогою болторізів.

Йдеться про картину – дорожній знак “Стоп”, на якому намальовані три військові безпілотники.

Пані посол Євросоюзу в Україні Катаріна Матернова повідомила, що 400 мільйонів євро з першого траншу від прибутків із заморожених російських активів скерували на фінансування українських оборонних підприємств, зокрема на виробництво САУ “Богдана”.

Республіканці в Палаті представників звинуватили адміністрацію президента США Джо Байдена в брехні американцям щодо виведення військ США з Афганістану у 2021 році.

Американська акторка Деметрія МакКінні з’явилася на вечірці після вручення телепремії “Еммі-2024”, яка відбулася 15 вересня у Лос-Анджелесі, у вбранні GASANOVA.

Станом на сьогодні Німеччина повністю розв’язала питання з нестачею російського газу. З такими словами віцеканцлер, міністр економіки та енергетики Роберт Габек виступив на зустрічі з громадянами Оснабрюка.

Раніше невідомий музичний твір Вольфганга Амадея Моцарта, написаний, ймовірно, в його підлітковому віці, знайшли у бібліотеці Німеччини.