В Індонезії сталася пожежа на нікелевому заводі: щонайменше 13 загиблих

Джерело: Reuters

У неділю, 24 грудня, на індонезійському острові Сулавесі внаслідок пожежі на нікелевому заводі компанії Indonesia Tsingshan Stainless Steel (ITSS) загинули 13 робітників, ще 46 постраждали.

Як розповіли в агентстві, пожежа сталася, коли робітники ремонтували піч для виплавки нікелю о 5:30. Після цього стіни печі обвалилися, через що назовні витік шлак, що спричинило пожежу.

За словами представників Indonesia Morowali Industrial Park (IMIP), внаслідок інциденту загинуло дев’ять індонезійських робітників і четверо китайських. Пожежу було ліквідовано о 9:10 за місцевим часом.

У компанії зазначили, що на об’єкті не було вибуху.

ДОВІДКОВО. IMIP — промисловий парк, що належить китайській компанії Tsingshan та її місцевому партнеру Bintang Delapan Group, які виробляють неіржавіючу та вуглецеву сталь. ITSS є одним з орендарів індустріального парку.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.