Будинок з «Один удома-2» виставили на продаж за майже 7 млн доларів

Джерело: New York Post

Таунхаус на Верхньому Вест-Сайді в Нью-Йорку, який став знімальним майданчиком для фільму “Сам удома-2: Загублений у Нью-Йорку”, виставлено на продаж.

Фото: Courtesy of Vandenberg â The Townhouse Experts

Цей будинок, відомий як місце, де головний герой Кевін протистояв “липким бандитам”, пропонують за 6,7 мільйона доларів. Він має чотири спальні та п’ять ванних кімнат, і був на ринку протягом дев’яти місяців, попри зниження ціни з 7,6 мільйона доларів у квітні, а потім ще раз у липні. У 2009 році цей дім придбано за 4,7 мільйона доларів.

Фото: Courtesy of Vandenberg â The Townhouse Experts

Декстер Еррієрі, агент, який займається продажем цієї нерухомості та є президентом компанії Vandenberg, Townhouse Experts, зазначає, що за останні кілька тижнів відбувається зростання інтересу до п’ятиповерхового таунхаусу XIX століття, особливо через стабілізацію процентних ставок.

Фото: Courtesy of Vandenberg â The Townhouse Experts

Особливості цього будинку включають приватний сад, сонячну терасу, винний льох із клімат-контролем, елегантну ліпнину та високі стелі. Новий власник буде нагадувати про історичне значення цього будинку, адже сім’я, яка зараз там проживає, “досі отримує листи від дітей, які пишуть про “Сам удома”, як розповів Еррієрі.

Фото: 20thCentFox

Фільм “Сам удома-2: Загублений у Нью-Йорку” розповідає історію маленького Кевіна Макаллістера, який загубився і використовує таунхаус свого дядька Роба для протистояння двом злодіям.

Українські аграрії вже намолотили майже 63,7 млн тонн нового врожаю зернових та олійних культур на площі 18,1 млн га. Загалом зібрано 45,1 млн тонн зернових та 18,6 млн тонн олійних.

28-29 жовтня прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан планує відвідати Грузію з офіційним візитом. Інформацію про це підтвердила пресслужба адміністрації уряду.

Під час засідання 10-ї наради Сторін Водної конвенції українська делегація звернула увагу на екологічні наслідки дій Росії, включно з катастрофою на Каховській ГЕС. Делегати закликали до об’єднання зусиль для притягнення Росії до відповідальності за злочини проти довкілля. Представник України презентував Національний план співпраці з транскордонного моніторингу вод. 

В Україні зросла кількість протоколів за порушення мовного закону. Зокрема на середину жовтня зафіксовано 216 випадків, що на 70% більше проти минулого року. Порушники отримали 64 штрафи та 91 попередження.

У Генеральному штабі поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 27 жовтня. З початку доби на фронті відбулося вже 142 бойових зіткнення. Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському та Курахівському напрямках. Разом з тим, ворог також активний на Куп’янському, Лиманському та Времівському напрямках.