Згідно з даними, у 2023 році хакери вкрали криптовалюту на $2 млрд

Джерело: Hypebeast

Згідно з даними компанії De.Fi, яка займається відстеженням криптовалютного портфеля та безпеки, у 2023 році хакери вкрали 2 мільярди доларів США у криптовалюті.

De.Fi опублікувала базу даних, яка рейтингує найбільші крадіжки криптовалюти за рік. За даними компанії, у 2023 році загальна сума цих атак склала 2 мільярди доларів. 

“Ця сума, хоча й розпорошена між різними інцидентами, підкреслює постійну вразливість і проблеми в екосистемі DeFi. 2023 рік став свідченням як поточних вразливостей, так і успіхів, досягнутих у їх усуненні, навіть попри те, що інтерес до простору був відносно приглушений тривалим ведмежим ринком у першій половині року”, — йдеться у звіті De.Fi.

Зазначають, що криптовалюта вразлива до кіберкрадіжок.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.