У США двоє братів влаштували стрілянину через різдвяні подарунки: їх сестра загинула

Джерело: BBC

У Флориді арештували двох братів-підлітків, які влаштували стрілянину через різдвяні подарунки, унаслідок чого загинула їх старша сестра.

Правоохоронці штату повідомили, що 14-річний хлопець вистрелив у свою 23-річну сестру у той момент, коли вона тримала переноску зі своїм 10-місячним сином.

Після цього їх 15-річний брат дістав свою зброю та вистрелив у молодшого брата.

За словами шерифа округу Пінеллас, причиною стрілянини стала сварка щодо того, хто отримає більше різдвяних подарунків.

Він додав, що після інциденту 15-річний підліток викинув пістолет та втік з місця події.

Його брата, якого він поранив, госпіталізували у стабільному стані. Він буде арештований після того, як його випишуть з лікарні.

Місцева прокуратура розгляне справу та вирішить, чи висунути йому звинувачення у вбивстві сестри як дорослій особі.

Шериф додав, що після стрілянини 23-річну жінку доставили до лікарні, де й констатували її смерть.

За його словами, у жінки – матері двох дітей – внаслідок поранення виникла внутрішня кровотеча і вона не могла дихати. Її 10-місячна дитина не постраждала.

15-річного хлопця, який вистрелив у молодшого брата арештували за звинуваченням у замаху на вбивство першого ступеня та підробці доказів.

З початку 2024 року Міноборони кодифікувало і допустило до експлуатації у Силах оборони понад 900 зразків озброєння і військової техніки, зокрема понад 600 – українського виробництва.

Міністерство внутрішніх справ Естонії днями визнало недостатніми зміни, котрі внесла Естонська православна церква Московського патріархату до свого статуту для розриву зв’язків з Москвою.

5 жовтня Букви опублікували матеріал про історію херсонки Олени Молокової, в якому йдеться про її…

Згідно зі ще не оприлюдненими планами НАТО, союзникам доведеться надати значно більше військ і зброї, щоб захистити себе від Росії, включаючи Німеччину.

Кібератака, ймовірно, пов’язана з китайським урядом, була націлена на мережу низки американських провайдерів широкосмугового доступу, потенційно отримавши доступ до інформації із систем, які федеральний уряд США використовує для санкціонованих судом запитів на прослуховування телефонних розмов у мережі.