У Каліфорнії 14-річного хлопця підозрюють у вбивстві своїх батьків

Джерело: CNN

В американському штаті Каліфорнія правоохоронці арештували 14-річного хлопця за підозрою у вбивстві своїх батьків та пораненні 11-річної сестри.

Інцидент трапився в окрузі Фресно. Шериф округу повідомив, що затриманий сам подзвонив до поліції після скоєного злочину. Водночас правоохоронцям він повідомив, що у їх будинок увірвався незнайомець, який напав на його родину, а потім втік на вантажівці.

Однак коли правоохоронці почали детально розпитувати хлопця про події, вони помітили деякі невідповідності у його словах.

“Докази зрештою показали, що він сфабрикував історію про вторгнення та був відповідальним за використання кількох видів зброї для нападу на свою маму, тата та сестру”, — сказав шериф.

Батькам хлопця було по 37 років. Молодша сестра арештованого доставлена у лікарню з важкими травмами. Дівчинку прооперували і, за словами медиків, її життю нічого не загрожує. Третя дитина – 7-річний хлопчик – не постраждав під час нападу, його після інциденту забрали інші члени родини.

14-річного підозрюваного помістили у колонію для неповнолітніх. Йому висунули звинувачення у вбивстві та замаху на вбивство.

У поліції не повідомили, як були вбиті батьки та з якої зброї. Також поки не вдалось вияснити мотиви вбивства.

“Трагедія ситуації настільки велика, що двоє дітей втратили матір і батька через дії іншого брата. Через цей інцидент ці діти будуть рости без матері та батька”, – сказав шериф.

7 жовтня Україна все ще перебуватиме під впливом активного циклону, що принесе дощі та похолодання, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов закінчив роботу у США та повертається до Москви. 

Лідер фракції “Європейська солідарність” Петро Порошенко під час поїздки на південний напрямок передав у підрозділ 126-ї окремої бригади ТрО партію FPV-дронів, а також купольний РЕБ, детектори дронів “Ванільний цукорок” та “Мавіки”.

Вже наступного тижня президент Володимир Зеленський матиме ще один шанс представити план перемоги на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”, яке відвідає глава США Джо Байден. Після того, як Зеленський не домігся скасування ракетних обмежень, Київ може отримати якусь іншу допомогу під час зустрічі у Німеччині, повідомив західний дипломат.

У Росії потрібно зробити кримінальними такі дії, як наведення порчі і привороту, заявив депутат держдуми РФ від “Единой России” Олександр Спірідонов. Він вважає, що ці ритуали справді можуть вплинути на людину, щодо якої вони відбуваються, тому їх можна розглядати як замах на життя та здоров’я.