У віці 75 років помер актор фільму «Бетмен: Початок» Том Вілкінсон

Джерело: BBC News

В суботу, 30 грудня, британський актор Том Вілкінсон, відомий за такими фільмами, як “Повний Монті”, “Закоханий Шекспір” і “Чоловічий стриптиз”, помер у віці 75 років.

“З великим сумом родина Тома Вілкінсона повідомляє, що він раптово помер удома 30 грудня. Його дружина та сім’я були з ним. Сім’я просить про конфіденційність у цей час”, – йдеться у заяві, надісланій його агентом від імені його родини.

Вілкінсон отримав премію Bafta за фільм “Повний Монті” 1997 року.

Загалом він отримав шість номінацій на премію Bafta, а також дві номінації на “Оскар” за фільми “Майкл Клейтон” і “У спальні”.

Він також отримав премію “Еммі” за роль політичного діяча США Бенджаміна Франкліна в мінісеріалі “Джон Адамс” 2008 року та номінацію на премію “Еммі” за роль батька Джона Кеннеді в “Кеннеді”. 

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вперше з’явився на публіці після замаху в середині травня. Захід пройшов за суворих умов безпеки, до замку, де проходив виступ, допускалися лише запрошені гості: міністри, депутати, посли та бізнесмени.

За оновленими графіками сьогодні, 6 липня, з 10:00 до 15:00 в Україні не вимикатимуть електроенергію.

У Сан-Антоніо (штат Техас, США) арештували жінку, яка залишила трьох своїх дітей у розпеченій автівці, поки ходила за покупками.

Міністерство оборони США повідомило, що військові навчання з Грузією Noble Partner переносяться на невизначений термін для перегляду двосторонніх відносин. Уряд Грузії звинувачував США у тому, що вони буцімто хочуть відкрити в країні другий фронт проти РФ.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…