Ректора Вісконсинського університету звільнили через його порно кар’єру з дружиною

Джерело: NBC News

Багаторічного ректора Університету Вісконсін-Ла-Кросс звільнили після того, як стало відомо про його з дружиною порно кар’єру.

Джо Гоу, який обіймав посаду канцлера з 2007 року, був звільнений Регентською радою Університетів Вісконсинської системи та відправлений в оплачувану адміністративну відпустку.

Представники університету дізналися, що Гоу та його дружина, колишня професорка UW-La Crosse Кармен Вілсон, разом знімали порнографічні відео та видали дві книги про створення фільмів для дорослих.

Хоча пара використовувала псевдоніми (Гері та Джей Харт) для своїх двох опублікованих книг на Amazon — “Одружені з перевагами: наші реальні пригоди в індустрії дорослих” і “Моногамія з перевагами: як порно збагачує наші стосунки” — проте вони не приховували своєї діяльності в соціальних мережах.

Пара використовувала свої справжні фотографії в профілях соціальних мереж, де їх називали “Сексуальна щаслива пара”. В соцмережах вони також рекламували свої відео з PornHub і OnlyFans.

У своєму профілі на Amazon вони описали себе як подружню пару, “яка обіймає керівні посади у двох відомих організаціях у США”. 

В X їхня біографія звучала так: “Пристрасна пара, яка готує, спілкується та знімається з найкращими зірками відео для дорослих. Відвідайте наші сайти LoyalFans і OnlyFans, щоб переглянути відверті сцени!”.

Гоу сказав, що вони випустили книги та фільми для дорослих як приватні громадяни — і що жодна з їхніх публічних робіт не згадувала університет чи його професійну кар’єру.

Він додав, що його звільнення є порушенням його прав на свободу слова та вираження згідно з Першою поправкою.

“Я вважаю, що це дуже шокуюче, що Рада регентів повністю знехтувала моїми правами Першої поправки та правами моєї дружини відповідно до Першої поправки, а також своєю власною політикою щодо свободи вираження поглядів і свободи слова. Це дуже несподівано”, — сказав він. 

Президент університетів штату Вісконсин Джей Ротман засудив поведінку Гоу. 

“Останніми днями ми дізналися про конкретну поведінку доктора Гоу, яка завдала університету значної шкоди репутації. Його дії були огидними”, — сказав Ротман.

Ротман сказав, що він подав скаргу з проханням тимчасово виконуючого обов’язки канцлера Бетсі Морган переглянути статус посади Гоу, і що стороння юридична фірма була “залучена” для розслідування цього питання. 

Під час поїздки на фронт лідеру фракції “Євросолідарність” Петру Порошенку подарували російський дрон “Ланцет”, котрий збили військові.

Російська інфлюенсерка Валерія Федякіна обманом виманила у інвесторів понад 22 мільйони доларів, які потім надіслала на потреби українського війська.

На Вінниччині викрили керівництво та членів військово-лікарської комісії (ВЛК), які оформили інвалідність колишньому місцевому депутату, якого підозрюють у замовному вбивстві.

Український боксер Олександр Усик закликав кандидата в президенти США Дональда Трампа посприяти у звільненні бійців “Азова” та інших українців з російського полону. 

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус має намір придбати 600 крилатих ракет Taurus, але ще не забезпечив необхідного фінансування.