Ракетний обстріл Києва: одна з постраждалих померла у кареті «швидкої»

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

У Києві померла одна з постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ.

За інформацією Кличка, загибла – жінка похилого віку, одна з постраждалих у Солом’янському районі.

“Жінка померла в кареті “швидкої”. 27 постраждалих госпіталізовані”, – додав Кличко.

Додамо, що від ранку війська РФ масовано атакували Київ ракетами. У столиці є влучання та наслідки через падіння уламків ракет.

Відомо також про щонайменше 20 постраждалих.

Частина Києва без електро- та водопостачання.

Внаслідок стрілянини на автовокзалі Беер-Шеви (Ізраїль) нападник вбив офіцерку прикордонної поліції та поранив щонайменше десять осіб. Інцидент стався в неділю вдень, коли терорист відкрив вогонь у центральному McDonald’s.

Італійський вчений Семмі Бассо, відомий своїми дослідженнями рідкісної хвороби прогерії, помер у віці 28 років. Він страждав від цієї генетичної недуги, яка спричиняє передчасне старіння. Про смерть Бассо повідомила заснована ним Асоціація для підвищення обізнаності про прогерію та збору коштів на наукові дослідження.

Німеччина схвалила значні обсяги продажу зброї для Туреччини, що знаменує зміну в тенденціях відносин між двома країнами після кількох років “холодної” співпраці.

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс здійснив неанонсований візит до України, відвідавши Харків у неділю, 6 жовтня. Місто, яке регулярно зазнає обстрілів з боку Росії, стало ключовою частиною його поїздки.

У понеділок, 7 жовтня, в Україні не очікуються стабілізаційні відключення світла. Проте українців закликають обмежити використання потужних електроприладів.