Співачка Шер подала до суду документи на опіку над 47-річним сином – ВВС

Джерело: ВВС

Американська співачка Шер подала до суду заяву на отримання опіки над своїм 47-річним сином Елайджею Блу Оллманом через його зловживання психоактивними речовинами та проблеми із психічним здоров’ям.

У судових документах, направлених до Вищого суду Лос-Анджелеса, зазначено, що Оллман “нині не в змозі управляти своїми активами через серйозні проблеми з психічним здоров’ям і зловживання психоактивними речовинами”.

За словами Шер, ця опіка “терміново потрібна”, щоб захистити майно Оллмана.

Як розповіли у виданні, слухання щодо тимчасового рішення у цій справі призначено на 5 січня, а слухання щодо остаточного рішення заплановано на 6 березня.

Раніше Шер спростувала звинувачення в тому, що вона найняла чотирьох чоловіків, щоб викрасти Оллмана з номера готелю в Нью-Йорку.

Окрім того, в судових документах йдеться, що син співачки має право на отримання регулярних виплат від трасту, заснованого його покійним батьком, музикантом Греггом Оллманом.

Варто зауважити, що суд призначає опікуна особам, які не можуть самостійно приймати рішення, наприклад, людям із деменцією чи іншими психічними захворюваннями. Опіку можна використовувати, зокрема, для управління фінансовими справами людини.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець прокоментував інформацію, поширену у соціальних мережах, стосовно ймовірного розстрілу двох цивільних жінок російськими військами у місті Селидове.

Поїздка на охоплений війною український Донбас – це гнітючий досвід. Армійці зазвичай кажуть не якщо, а коли вони втратять свої позиції. Дефіцит людей і техніки, корупція і дезертирство. Так описує ситуацію на фронті польський журналіст Марцін Вирвал, відверто дивуючись зокрема заявам нардепа, брата спікера Верховної Ради Миколи Стефанчука щодо запланованим виборам президента України вже за шість-дев’ять місяців.

27 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що лише протягом цього тижня російські війска застосували проти України понад 1100 керованих авіаційних бомб та більш як 560 дронів.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі офіційно завила, що не визнає результатів парламентських виборів у країні.

Війська РФ прорвалися на південь від Селидового до села Вишневе. Якщо вони його захоплять, можуть частково оточити Селидове. Аналітики наголосили, що захоплення Селидового наблизило б російські війська до головної мети — Покровська.