Серіал «Останні з нас» здобув вісім статуеток «Еммі»

Джерело: Variety

На першому етапі 75-ї церемонії нагородження Creative Arts Emmy, що проходила в Лос-Анджелесі, драматичний серіал “Останні з нас” (The Last of Us) виборов вісім статуеток. Серед нагород, отриманих серіалом, були перемоги в категоріях найкращий запрошений актор для Ніка Оффермана та найкраща запрошена актриса для Сторм Рід.

Джерело: Variety

“Останні з нас” також здобув перемогу в категоріях, пов’язаних з візуальними ефектами, редагуванням зображення та звуку.

Зазначається, що інші серіали, включаючи “Ведмідь” від FX, “Венздей” від Netflix та “Білий лотос” від HBO, отримали по чотири нагороди, а серіал «Яловичина» від Netflix забрав три трофеї в перший вечір Creative Arts Emmy.

Creative Arts Emmy відзначає видатні досягнення в мистецтві та техніці у різних жанрах телебачення, включаючи гостьові виступи у серіалах, а також виняткові роботи в анімації, реаліті-шоу та документальних фільмах.

Трансляція 75-ї церемонії вручення премії Emmy була перенесена на січень 2024 року, як повідомляє CNN. Згідно з інформацією від Академії телебачення, перенесення церемонії, яка традиційно проходила у вересні, пов’язане з триваючими страйками сценаристів та акторів у Голлівуді. Церемонія мала відбутися 18 вересня. Востаннє вручення Emmy відкладалося у 2001 році через теракти у Всесвітньому торгівельному центрі у Нью-Йорку.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.