«Щасливі жінки з грошима – вдови»: українська гумористка потрапила у скандал через жарт

Джерело: інформацію зібрали Букви

Гумористка Вікторія Таран у програмі “Алкоміки” пожартувала, що вдови є щасливими жінками з грошима. Пізніше вона почала просити вибачення за жарт, оскільки у мережі його засудили.

У межах шоу вона запитала у своєї співрозмовниці: “Чи знаєш ти, як називають щасливих жінок із грошима?”, після чого додала: “Вдовами”. За кадром глядачі стали сміятися та аплодувати, але вже після публікації в інтернеті жарт не “зацінили”.

На жарт про “щасливих жінок із грошима” відреагувала військова Аліна Михайлова у себе в InstaStories.

“Ви та ваші тьолки – бруд і гниль, яка має отримати абсолютний кенселінг в суспільстві, а ще й до цього – розбиті єб*шатні. Зі своїми вибаченнями ви можете взятися за руки та піти на*уй. А тисячам українських вдів, осиротілих дітей та матерів – ви сьогодні плюнули в обличчя”, – написала вона.

Скріншот: Instagram / @alishamisha

Після хейту на свою адресу Таран записала відеозвернення, в якому сказала, що її жарт неправильно зрозуміли.

“Я точно не хотіла, щоб кожна з вас сприйняла жарт на свій рахунок, тому що він не стосувався нікого з тих жінок, які мають чоловіків-воїнів. Це точно не пов’язано з цим. Дівчата, я сильно перепрошую перед вами. Я розумію, що цей жарт був невдалим і в реаліях війни його не можна було публікувати, тому що він зачіпає почуття кожної з вас. Я обіцяю, що надалі таких жартів більше не буде”, – додала гумористка.

Своєю чергою, команда “Столичного стендапу”, яка поширила відео на своєму YouTube-каналі, вибачилися за поширення цього ролика.

“Так, ми винні за публікацію його у нас, тому що не вважали, що жарт може мати контекст про дружин військових. Враховуючи цей контект, жарт є жахливим, і ми згодні”, – йдеться в заяві “Столичного стендапу”.

  • Військовослужбовець Дмитро Андрющенко на псевдо “Дипломат” – офіцер управління бригади НГУ “Азов”. На війні Росії проти України з 2014 року. Під час повномасштабного нападу росіян пройшов бої за Маріуполь, “Азовсталь” та російський полон, після повернення з якого займається оперативно-аналітичною роботою, пов’язаною з контрпропагандою та ІПСО. Також працює за напрямком військовополонених, зниклих безвісти осіб, а також цивільних заручників. За його словами, цькування українцями жителів окупованих територій вигідне РФ.

Станом на 22:00 в суботу, 28 вересня, по всій лінії фронту від початку доби відбулося 136 бойових зіткнень. Ситуація на Покровському напрямку залишається напруженою – ворог зосереджує там основні наступальні зусилля. 

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з Дональдом Трампом заявив в інтерв’ю Fox News, що колишній президент підтримуватиме Україну.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Служба безпеки ФСБ РФ заявила, що веде розслідування ще проти трьох іноземних журналістів за репортажі на території Курської області, яку зараз контролюють українські війська.