У Сирії вбили високопосадовця ХАМАСу

Джерело: Xinhua

У результаті ізраїльського удару по південній Сирії 8 січня загинув один із високопосадовців ХАМАСу.

“Ми ліквідували Хассана Акашу у місті Бейт Джан на півдні Сирії. Він був ключовою особою, відповідальною за пуски ракет з території Сирії у напрямку Ізраїлю протягом останніх тижнів”, – заявив речник ЦАХАЛу Даніель Хагарі.

Водночас він запевнив, що ізраїльська армія “притягне Сирію до відповідальності за всі дії, що походять з її території”.

Ввечері 22 жовтня російські війська вдарили по Харкову. За попередньою інформацією, зафіксовані влучання у Холодногірському та Салтівському районах Харкова.

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.