Семюеля Тейса, який зіграв в «Анатомії падіння», звинувачують у зґвалтуванні

Джерело: Variety

Французького актора Семюеля Тейса, відомого за роллю в стрічці “Анатомія падіння”, звинувачують у зґвалтуванні під час зйомок іншого фільму.

Зокрема Тейса відсторонили від зйомок його третьої режисерської роботи “Клянуся”. За словами одного з членів знімальної групи, це сталося після того, як актора звинуватили у зґвалтуванні. Спочатку після ймовірного інциденту Тейс режисерував фільм дистанційно, а тепер взагалі не працює над ним.

За даними видання, ймовірне сексуальне насильство сталося в середині знімального періоду, після вечірки, яка відбулася у квартирі за участю акторів і знімальної групи 1 липня. Член знімальної групи залишився на ніч у квартирі, де проходила вечірка, через стан алкогольного сп’яніння. Особа, стать якої не називають, заявила, що зґвалтування сталося рано вранці.

Натомість режисер стверджує, що це було за згодою. Після цього член знімальної групи  оголосив про відмову від зйомок.

За словами продюсерки фільму “Клянуся” Керолайн Бонмаршан, дізнавшись про ймовірний інцидент, вона звернулася до сторонньої організації для проведення внутрішнього розслідування серед акторів і знімальної групи.

Під час поточного розслідування Бонмаршан проводила наради, щоб знайти превентивне рішення, яке полягало в тому, щоб “фізично усунути” Тейса зі знімального майданчика, щоб він керував ним дистанційно. Вони приходили вранці перед початком зйомок, щоб викласти все, і йшли в іншу кімнату. Актори могли підходити до нього за потреби, а Тейс спілкувався зі знімальною групою через монітори.

Також Бонмаршан розповіла, що протокол дозволив завершити виробництво, попри обставини. Члени знімальної групи також мали можливість поспілкуватися з психологом.

Зйомки закінчилися пізніше в липні. Після того член знімальної групи подав скаргу в поліцію на Тейса. Утім, адвокатка актора Марі Дозе запевнила, що їй не відомо про офіційну скаргу та що вона не контактувала з приводу поточного розслідування.

“Єдине розслідування у цій справі було замовлено виробництвом і проведено незалежною організацією. Воно надійшло у вересні і містило 300 сторінок – висновок полягає в тому, що не було жодних елементів, які б кваліфікували те, що сталося, як сексуальне насильство”, – пояснила Дозе.

Вона зауважила, що у звіті є покази свідка, який увійшов у спальню, де перебували Тейс і обвинувач, і описав це як “ніжний момент”.

Компанія Coca-Cola заявила про відкликання в Австрії близько 28 млн півлітрових пляшок з напоями, до яких через технічну помилку на виробництві могли потрапити дрібні шматочки металу.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що результати парламентських виборів будуть затверджені попри спротив опозиції, яка відмовляється визнавати їхні результати.

18-річна харківська студентка, художниця Вероніка Кожушко загинула внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня. Її батько, Ігор Кожушко, поділився, як переживає втрату доньки.

Якщо Україна продовжить дотримуватися своєї стратегії, експерти вважають, що Київ може програти війну вже у 2025 році. Цього результату ще можна уникнути, якщо український уряд і Захід вживуть невідкладних заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності та військового потенціалу країни.