У Чернігівській області російська ДРГ розстріляла цивільного чоловіка

Джерело: “Суспільне”

10 січня в Чернігівській області російська диверсійно-розвідувальна група відкрила вогонь по автомобілю із цивільним чоловіком. Внаслідок ворожої атаки чоловік загинув, передав начальник Новгород-Сіверської РВА Сергій Сергієнко.

За його словами, подія сталася близько 5-ї ранку між селами Грем’ячка та Леонівка. Населені пункти розташовані за пів кілометра від російського кордону.

Була інформація від голови громади, що чоловік встиг відвезти свою дитину на автобус до Семенівки і повертався до Костобоброва. Але був захід ДРГ, який відкрив вогонь.

Загиблий народився у 1961 році та працював водієм шкільного автобуса у селі Костобобрів.

Речник оперативного угруповання “Хортиця” Назар Волошин заявив, що українські позиції поблизу мікрорайону Канал у Часовому Яру знищені, тому тримати війська там надто небезпечно.

Російські балістичні ракети б’ють по українських авіабазах, що потенційно створює небезпеку для наданих у майбутньому західних винищувачів F-16.

Український ведучий та актор “Кварталу 95” Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США.

Заслухали доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на фронті.

4 липня російська армія атакувала ракетами цивільну припортову інфраструктуру на Одещині. Внаслідок цього одна людина загинула, а семеро отримали поранення.