На Харківщині українські воїни знищили російський бліндаж з особовим складом (Відео)

Джерело: Держприкордонслужба

На Харківщині прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” спільно з першою бригадою спеціального призначення знищили ворожий бліндаж з особовим складом та мінометний розрахунок.

“Знищено ворожий бліндаж з особовим складом та мінометний розрахунок, який знаходився поруч. Працюють прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” спільно з 1-шою бригадою спеціального призначення на Харківщині”, – написали під відео у ДПСУ.

Додамо, що в Україні триває 687-ма доба повномасштабного протистояння з РФ. За цей час українські воїни знищили понад 367 тисяч російських армійців.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження 3 районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункту управління, 2 складам боєприпасів та станції радіоелектронної боротьби противника.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…