Помер музикант гурту Scorpions Джеймс Коттак

Джерело: TMZ

Американський музикант Джеймс Коттак, який отримав визнання у складі рок-гурту Scorpions, помер 9 січня.

Як повідомляється, барабанщик пішов із життя у віці 61 року. Причина невідома. Цю трагічну звістку підтвердила його дочка Тобі.

За її словами, Джеймс помер вранці 9 січня в Луїсвіллі, штат Кентуккі, США.

Відомо, що Коттак починав свою кар’єру у складі групи Kingdom Come, проте вже в 1996 році приєднався до Scorpions. Разом з іншими учасниками гурту він випустив шість музичних альбомів.

У 2016 році йому довелося залишити колектив. Коттак страждав від алкоголізму та наслідків через нього.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що результати парламентських виборів будуть затверджені попри спротив опозиції, яка відмовляється визнавати їхні результати.

18-річна харківська студентка, художниця Вероніка Кожушко загинула внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня. Її батько, Ігор Кожушко, поділився, як переживає втрату доньки.

Якщо Україна продовжить дотримуватися своєї стратегії, експерти вважають, що Київ може програти війну вже у 2025 році. Цього результату ще можна уникнути, якщо український уряд і Захід вживуть невідкладних заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності та військового потенціалу країни.

Редколегія однієї з провідних американських газет The Washington Post повідомила, що не буде оголошувати про підтримку когось із кандидатів на президентських виборах – ані цього року, ані в майбутньому.