За добу росіяни завдали 129 ударів по Запорізькій області, є руйнування житлових будинків

Джерело: Запорізька обласна державна адміністрація

Протягом доби російські армійці обстріляли 19 населених пунктів у Запорізькій області, внаслідок чого є руйнування житлових будинків.

Російські окупанти обстріляли з РСЗВ Оріхів, а також здійснили 39 БпЛА-атак по Гуляйполю, Червоному, Чарівному, Роботиному, Левадному, Полтавці, Новодарівці, Гуляйпільському й Степовому.

Зокрема, ворог завдав 89 артударів по території Малої Токмачки, Новоданилівки, Новоандріївки, Новоіванівки, Щербаків, Оріхова, Роботиного, Кам’янського, Плавнів, П’ятихаток та інших прифронтових міст і сіл.

Внаслідок російських атак мирні жителі не постраждали, однак пошкоджень зазнали житлові будинки – надійшло 17 повідомлень про руйнування.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…