Мороз та хуртовини: прогноз погоди на 14 січня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків, у неділю, 14 січня, в низці областей України очікуються морози, подекуди – хуртовини.

Зокрема прогнозується невеликий сніг, вдень у південних областях з дощем, лише на Одещині без опадів.
На дорогах країни ожеледиця.

Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с, в Карпатах 20-25 м/с, місцями хуртовини.

Температура вночі 7-12°, у східних, Сумській та місцями Чернігівській областях 13-18° морозу, вдень 0-5° морозу, в Карпатах 4-9° морозу; в західних областях та південній частині країни вночі 2-7° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві сьогодні хмарно, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по області вночі 7-12°, вдень 0-5° морозу. У столиці вночі 7-9°, вдень 0-2° морозу.

Фото: Укргідрометцентр

Найкасовіший за всю історію фільм студій Marvel та Disney з рейтингом R “Дедпул і Росомаха” у національному прокаті в США заробив $636,3 млн.

22 жовтня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Медико-соціальні експертні комісії в Україні замінять новою європейською моделлю: цифровою і повністю прозорою.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) виявила під однією з лікарень у Бейруті підземний бункер, що належить терористичному угрупованню “Хезболла”, повідомив представник ЦАХАЛ, контр-адмірал Даніель Хагарі.

У соціальній мережі BlueSky виникли технічні проблеми після масових реєстрацій користувачів, які пішли з соцмережі X після рішення її власника Ілона Маска оновити функцію кнопки “Заблокувати” на платформі.

Міністерка фінансів США Джанет Єллен заявила, що США запровадять нові жорсткі санкції, спрямовані на стримування військових зусиль Росії в Україні, включаючи “посередників у третіх країнах, які постачають Росії критично важливі ресурси для її військових”.