Румунські фермери відновили блокування кордону

Джерело: Державна прикордонна служба України

Румунські ферми 14 січня вирішили поновити перекриття руху вантажівок через пункт пропуску “Сірет”. Минулого дня аналогічна акція тривала з 15:30 до 21:30.

Близько 14:00 представники прикордонної поліції Румунії заявили про відновлення блокування фермерами та аграріями руху вантажних транспортних засобів у напрямку пункту пропуску “Сірет”, що знаходиться навпроти українського пункту пропуску “Порубне”.

Оформлення всіх видів транспортних засобів та пішоходів для виїзду з України здійснюється згідно з встановленим порядком.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.

Петро Порошенко сьогодні доставив великий вантаж для бригад ЗСУ на сході України. Пʼятий Президент вважає, що допомога армії — це найважливіше. 

Літак, що вилетів з аеропорту Паолуччі поблизу Модени та прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. На його борту перебували троє французьких громадян.