Застосунок для знайомств Tinder припинить роботу у Білорусі

Джерело: пресслужба Tinder

З 15 лютого 2024 року застосунок для знайомств Tinder припинить працювати на території Білорусі.

Зазначається, що з цього часу користувачі застосунку у Білорусі більше не зможуть користуватись сервісами Tinder і входити в обліковий запис.

Платні підписки на певні послуги будуть автоматично з 15 лютого. Тим хто придбав послуги на довший термін – 6 чи 12 місяців – закликають подати запит про повернення коштів.

Тим, хто хоче видалити обліковий запис з застосунку радять це зробити до 15 лютого. Після цієї дати видалити обліковий запис буде неможливо.

Для отамання копій особистих даних потрібно до 15 лютого скористуватись інструментом “Керувати моїм обліковим записом”. Після 15 лютого отримати копію персональних даних можна буде лише звернувшись до служби підтримки застосунку.

Вато зауважити, що з червня 2023 року Tinder припинив роботу у Росії. Тоді власник компанії повідомив, що це потрібно аби захистити права людей.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Міністерство охорони здоровʼя України створило механізми для проведення щеплення проти грипу в аптеках. Ініціатива спрямована на покращення доступу українців до цієї медичної послуги та дозволяє оперативно реагувати на епідемічні загрози.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

В Офісі Генерального прокурора розслідують можливі зловживання під час отримання прокурорами груп інвалідності. Згідно з попередніми результатами, загалом показник кількості осіб з інвалідністю в органах прокуратури не перевищує 10% по регіонам.

Генсек ООН Антоніу Гутерреш прилетів до Казані на саміт БРІКС і спробував коровай. Його візит до Росії різко розкритикував заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер.