Зеленський провів зустріч з Ентоні Блінкеном: обговорили оборонну співпрацю між країнами

Джерело: Володимир Зеленський у Telegram

Президент України Володимир Зеленський провів змістовну зустріч із держсекретарем США Ентоні Блінкеном.

Під час зустрічі сторони обговорили подальшу оборонну співпрацю між Україною та Сполученими Штатами Америки.

Президент Зеленський наголосив, що протиповітряна оборона та далекобійні спроможності є особливо важливими для нашої держави.

“Дякую президенту США, Конгресу та всьому американському народу за незмінну й потужну допомогу Україні”, – подякував Володимир Зеленський.

Додамо, що 2 січня державний секретар США Ентоні Блінкен та міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон провели телефонну розмову. Сторони зокрема обговорили американсько-британську підтримку України.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, російські війська дронами атакували Київ. 

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 25 жовтня, заявив, що планує залучити українців до розробки внутрішнього Плану перемоги.

У п’ятницю, 25 жовтня, Північна Корея заявила, що будь-який крок щодо направлення своїх військ для допомоги Росії у війні проти України “відповідатиме міжнародному праву”. Однак країна так і не підтвердила відправку військ.

Під час поїздки на фронт лідеру фракції “Євросолідарність” Петру Порошенку подарували російський дрон “Ланцет”, котрий збили військові.

Російська інфлюенсерка Валерія Федякіна обманом виманила у інвесторів понад 22 мільйони доларів, які потім начебто надіслала на потреби українського війська.