За минулу добу ворог здійснив 116 обстрілів Херсонщини: є загиблі та поранені

Джерело: Херсонська ОДА

За минулу добу, 17 січня, російські загарбники здійснили 116 обстрілів Херсонщини, внаслідок чого загинули дві людини та ще сім дістали поранення.

Ворог випустив по Херсонщині 531 снаряд з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, авіації та БпЛА, в тому числі типу “Shahed-131/136”.

По місту Херсон окупанти випустили 57 снарядів.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, територію заводів, парку та складське приміщення у Херсоні, “шахедами” атакували адмінбудівлю та фермерське господарство у Бериславському районі.

Під час нічної дронової атаки у Дніпровському районі Херсона постраждала 50-річна жінка. Її доставили до медичного закладу.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…