Алеку Болдвін висунули нові звинувачення у справі про вбивство Галини Гатчінс

Джерело: CNN

Велике журі Нью-Мексико висунуло нові звинувачення актору Алеку Болдуїну у справі про стрілянину на знімальному майданчику фільму “Іржа”, де було вбито операторку Галину Гатчінс.

У документі містяться два пункти обвинувачення у ненавмисному вбивстві.

Перший пункт – недбале використання вогнепальної зброї, а другий – ненавмисне вбивство “з повним ігноруванням або байдужістю до безпеки інших”.

Обидва злочини четвертого ступеня.

Адвокати актора вже прокоментували нові звинувачення зауваживши, що чекають дня суду.

ДОВІДКА: 22 жовтня 2021 року на знімальному майданчику фільму “Іржа” сталась стрілянина: Болдуїн випадково вбив операторку Галину Гатчінс та поранив режисера Джоела Соуза. Причиною трагедії став постріл із реквізитної зброї, яка була заряджена бойовим патроном.

Попередні звинувачення у ненавмисному вбивстві з актора зняли у квітні 2023 року.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.