Раян Ґослінґ розчарований через номінації на «Оскар» для Марго Роббі та Грети Гервіг

Джерело: The Guardian

Раян Ґослінґ висловив розчарування тим, що його колега по стрічці “Барбі” Марго Роббі та режисерка фільму Грета Гервіг не отримали номінацій на “Оскар” у двох основних категоріях.

Актор, який отримав на кращого актора другого плану за роль Кена у фільмі “Барбі” заявив, що надзвичайно розчарований там, що Роббі та Гервіг не номінували на найкращу акторку та найкращу режисерку відповідно.

“Їх робота повинна бути відзначена разом з роботою інших дуже достойних номінантів”, – сказав він.

Водночас і Роббі, і Гервіг є номінантками в інших категоріях кінопремії. Зокрема акторку номінували за фільм, як його продюсерку, а режисерка, разом із Ноа Баумбахом, у номінації за “Найкращий адаптований сценарій”.

У своїй заяві, переданій американським ЗМІ, Ґослінґ сказав, що для нього “велика честь бути номінованим” і він пишається тим, що він “зобразив пластикову ляльку, на ім’я Кен”.

“Але немає Кена без Барбі, і немає фільму про Барбі без Грети Гервіг і Марго Роббі, двох людей, які найбільше відповідають за створення цього історичного фільму, який отримав всесвітню популярність”, – сказав актор.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.