CNN: Трампа збентежила заява Гейлі про намір продовжувати участь в президентських перегонах

Джерело: CNN

Колишній президент США Дональд Трамп після сприятливих для нього праймеріз у штаті Нью-Гемпшир відмовився від святкування, оскільки його серйозно збентежила заява Ніккі Гейлі про намір продовжувати боротьбу.

“Дональд Трамп ймовірно здобув рішучу перемогу в Нью-Гемпширі, але замість того, щоб провести свій вечір у святкуванні, як після виграшу в Айові, колишній президент мав цієї ночі киплячий настрій”, – йдеться в повідомленні.

Як розповіли в інформагентстві, після Айови Трамп привітав Рона ДеСантіса та Ніккі Гейлі, зазначивши, що вони “гарно провели час разом”. Утім, зараз навіть після закриття виборчих дільниць, Трамп продовжував критикувати Ніккі Гейлі у приватному та публічному порядку за те, що вона не зійшла з президентських перегонів, попри його очікування.

Зазначено, що у своїх дописах експрезидент США критикував заяву Гейлі та прискіпувався до її вбрання.

До того ж, у приватному спілкуванні Трамп казав своїм помічникам, “що збентежений, бо вона не зняла своєї кандидатури й відмовилася передати йому номінацію від Республіканської партії”. У зв’язку з цим Трамп закликав своїх помічників посилити тиск на неї, мовиться в матеріалі.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.