Кейт Міддлтон виписали з лікарні після операції

Джерело: BBC

Принцесу Уельську Кейт Міддлтон у понеділок виписали з лікарні – майже через два тижні після операції на черевній порожнині.

“Принцеса Уельська повернулась додому у Віндзор для продовження відновлення після операції”, – йдеться у заяві Кенсінгтонського палацу.

Зазначається, що Міддлтон відвезли із клініки у Лондоні без жодної появи на публіці. Точний характер проведеної операції не розголошується, утім, очікується, що принцесі потрібно буде декілька місяців на відновлення.

Нагадаємо, що принцесу Уельську Кейт Міддлтон у вівторок, 16 січня, було ушпиталено для проведення планової операції на черевній порожнині.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.