Кім Кардаш’ян заявила, що «дехто не чув про Мерилін Монро», перш ніж вона одягла її сукню

Джерело: vt.co

Американська телевізійна зірка та модель Кім Кардаш’ян заявила, що “деякі люди навіть не знали, хто така Мерилін Монро”, поки вона не одягла її сукню на Met Gala у 2022 році.

Зокрема йдеться про сукню тілесного кольору, оздоблену стразами, в якій кіноакторка Мерилін Мерілін Монро привітала Джона Кеннеді піснею “З днем ​​народження, містер президент” у 1962 році.

“І хоча ця подія досить відома у світі, Кардаш’ян сміливо заявила, що насправді це вона познайомила голлівудську кінодіву з деякими людьми, які ніколи про неї не чули раніше”, – йдеться в матеріалі.

Фото: Getty

Як розповіли у виданні, за три тижні до виходу на червону доріжку Met Gala Кардаш’ян схудла на сім кілограмів, проте сукня Мерилін все ж виявилася для неї замалою.

Культове вбрання, яке зберігалося у Музеї Ріплі та було позичене Кім лише на один вечір, допомогли одягнути на тіло телевізійної зірки асистенти в рукавичках. При цьому вказано, що Кардаш’ян було дозволено лише пройтися в сукні червоною доріжкою та зробити декілька фото.

Цікаво, що через місяць після події сукню знову виставили в музеї, але відвідувачі помітили, що вона пошкоджена. Це, своєю чергою, викликало обурення серед гостей музею, які розкритикували керівництво за те, що “воно дозволило Кім носити безцінний оригінал замість того, щоб вмовити її одягнути копію”.

На тлі звинувачень Кардаш’ян заявила, що її рішення одягнути сукню “відродило культову кіноакторку для нового покоління”.

Водночас Кім висловила подяку керівництву Музею Ріплі за те, що воно надало їй можливість “повернути цю частину історії в центр уваги”.

Окрім того, вона вказала на тогорічну тематику Met Gala – американську, і виправдала свій вибір сукні як “ідеальну відповідність темі”.

“Що є більш американським, ніж Мерилін Монро, яка співає “Happy Birthday” президенту Сполучених Штатів”, – прокоментувала Кім.

Дочка Ілона Маска Вівіан Дженна Вілсон публічно спростувала кілька нещодавніх заяв мільярдера й розповіла про стосунки з батьком.

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк, командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, повідомив, що за тиждень з 18 по 24 липня підрозділи РЕБ зірвали майже 8 тисяч завдань ворога із застосування розвідувальних БпЛА та FPV-дронів.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 26 липня, від початку доби по всій лінії фронту кількість бойових зіткнень збільшилась до 107.

Стримінговий серівіс Amazon працює над приквелом серіалу “Хлопаки” під назвою “Vought Rising”. 

Румунія заявила, що виявила на своїй території фрагменти російських безпілотників, проте в НАТО стверджують, що не бачать ознак навмисного нападу на територію Альянсу.