Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки РФ по Києву зросла до 6

Джерело: мер Києва Віталій Кличко

У Києві внаслідок ранкової ракетної атаки РФ постраждало щонайменше 6 осіб.

За даними Кличка, троє постраждалих у Голосіївському районі та ще троє – у Дніпровському.

З цієї кількості 5 осіб – троє у Голосіївському та двоє у Дніпровському районі – ушпиталені.

Зараз екстрені служби столиці працюють у Голосіївському районі міста, де внаслідок атаки горить кілька поверхів у 18-поверховому будинку.

Також ліквідовують пожежу в будівлі СТО.

У Дніпровському районі уламки пошкодили високовольтні лінії.

Додамо, що вранці 7 лютого російські окупанти почали завдавати ракетних ударів по Україні двома хвилями. Під час другої хвилі атак всі ракети були направлені на Київ.

На цей час відомо про пошкодження двох високовольтних ліній у столиці, внаслідок чого частина мешканців лівого берега Києва без світла. Також на лівому березі пошкоджено магістраль теплопостачання.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.