Росіянка Ірина Шейк знялась для обкладинки Vogue у білизні українського бренду

Джерело: “Детектор медіа”

Британський Vogue зняв для своєї обкладинки 40 “найбільш затребуваних жінок на землі”, серед яких була й російська модель Ірина Шейк, яка знялась у білизні українського бренду.

Vogue зняв для обкладинки свого журналу 40 відомих жінок, щоб у такий спосіб оголосити про останній номер під керівництвом Едварда Еннінфула, який з 2017 року обіймав посаду головного редактора.

Фото: Vogue

“Коли виникла ідея обкладинки, було лише одне питання: чи зможуть 40 найбільш затребуваних і благословенних жінок на Землі зібратися в одній студії на Манхеттені в один день у грудні, щоб зробити один спільний знімок? Спойлер: вони прийшли” – йдеться в дописі Vogue.

Для обкладинки знялись американська акторка і телеведуча Опра Вінфрі, британська співачка Дуа Ліпа, акторка і співачка Кара Делевінь, акторка і модель Аня Тейлор-Джой, кіноакторка Сальма Хаєк, британська супермодель і акторка Наомі Кемпбел, американська співачка Майлі Сайруз та інші.

Також на обкладинці з’явилась російська модель Ірина Шейк, до того ж – у бра українського бренду ZHILYOVA.

Нагадаємо, що 13 липня 2022 року Ірина Шейк опублікувала в Instagram фото з олів’є й підписала “Russianzz on Wednaday”. Наголосимо, що слово “Russianzz” (росіяни) вона написала саме через букву Z, яка з 24 лютого стала символом повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фото: Instagram Ірини Шейк

Раніше Шейк також публікувала в Instagram фото, на якому вона лежить в ліжку з книжкою про російського президента Володимира Путіна. 

Фото: Instagram Ірини Шейк

Минулого тижня 57 підрозділів Сил Оборони отримали додаткові 3800 одиниць техніки та спорядження від Благодійного фонду Сергія Притули.

Голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький розповів, що на зростання тривалості відключень упродовж минулих днів вплинули одночасно кілька факторів.

Український блогер Спартак Суббота, який втрапив у скандал через те, що видавав себе за особу з неіснуючим дипломом про медичну освіту, заявив, що не піде воювати і “не допустить” надсилання йому повістки.

2 липня обленерго задіюватимуть три черги відключень одночасно упродовж всієї доби. Причина – значне зростання енергоспоживання через спеку.

Потужні авіабомби, які Росія використала, щоб перетворити українські міста на руїни, також падали на її власну територію, засвідчив секретний внутрішній документ.