В ОК “Південь” повідомили деталі атаки БпЛА на Одещину: є постраждалі та пошкодження

Джерело: речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк в етері телемарафону

Уночі 10 лютого війська РФ атакували Одеську область ударними безпілотниками. Постраждали декілька осіб, також є пошкодження.

За даними Гуменюк, ворог атакував Одещину трьома хвилями. Ціллю була припортова інфраструктура регіону та обласний центр.

“У першій хвилі атакована дев’ятьма безпілотниками сама Одеса та її інфраструктура. Вдалося знищити всі дев’ять “шахедів”, але уламками у припортовій інфраструктурі пошкоджено об’єкт, і одна людина постраждала”, – заявила Гуменюк.

Далі окупанти націлили безпілотники на південь Одещини, атакуючи припортову інфраструктуру. Попередньо відомо про трьох постраждалих.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.