Внаслідок російської атаки на Львів пошкоджено дві школи, садок та 18 житлових будинків

Джерело: мер Львова Андрій Садовий/Telegram

Внаслідок ранкової ракетної атаки РФ на Львів в четвер, 15 лютого, пошкодженні дві школи, один садок та житлові будинки. 

Фото: Андрій Садовий/Telegram

Фото: Андрій Садовий/Telegram

Через російську агресію вибито понад 400 вікон, загалом пошкоджено 18 житлових будинків.

Фото: Андрій Садовий/Telegram

Фото: Андрій Садовий/Telegram

Також троє людей дістали поранення.

“Є троє поранених львівʼян, їм надали допомогу, їхньому життю нічого не загрожує”, – зазначив Садовий.

Нагадаємо, що за даними мера Львова Андрія Садового, війська РФ випустили на Львівщину понад 10 ракет. Більшість було збито, однак є влучання в об’єкт інфраструктури у Львові. Частину вулиць перекрито для руху транспорту.

В Україні триває 817-та доба повномасштабної війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 493 тисячі осіб.

У Національній гвардії показали, як вибивають росіян із лісосмуг у Харківській області.

Російські військові блогери, здається, експериментують із різними способами висловлення критичних думок про Міністерство оборони (МО) Росії після нещодавнього призначення міністра оборони Росії Андрія Бєлоусова.

Російські війська нещодавно підтвердили просування в межах Вовчанська (на північний схід від міста Харків) і продовжили наступальні операції в цьому районі.

У Центрі національного спротиву повідомили, що ворог посилює заходи з поширення дезінформації серед місцевого населення на тимчасово окупованих територіях.