У Рівному чоловік зґвалтував 15-річну дівчину: йому загрожує до 12 років за ґратами

Джерело: ГУНП у Рівненській області

У Рівному затримано 35-річного чоловіка, який зґвалтував 15-річну дівчину на побаченні. Йому загрожує від 7 до 12 років за ґратами.

За даними правоохоронців, інцидент трапився 14 лютого. Дівчина була знайома з кривдником, до зустрічі вони деякий час спілкувались у соцмережах.

Зазначається, що затриманий точно знав про вік дівчини. Спершу вони їздили автомобілем по місту, після чого чоловік заїхав у безлюдне місце і, попри опір дівчини, зґвалтував її.

Після злочину чоловік відвіз дівчину додому.

Неповнолітня розповіла все матері, яка одразу повідомила до поліції. Потерпіла через шоковий стан не могла дослівно описати ані транспортний засіб, ані кривдника.

Оперативники Рівненського РУП спільно з колегами з обласного управління впродовж ночі проводили розшукові заходи для встановлення особи зловмисника. За силової підтримки РПОП його затримали за місцем проживання в обласному центрі.

Слідчі за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

16 лютого суд задовольнив клопотання слідчого та обрав зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Google випустив нову функцію, яка дозволить користувачам здійснювати пошук в інтернеті, знімаючи відео.

Будівництво кілометрової вежі Джидда в Саудівській Аравії, яка після завершення стане найвищим хмарочосом у світі, відновилося майже через сім років після зупинку робіт через антикорупційну чистку по всьому королівству.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, в неділю, 6 жовтня, майже всю Україну накриє циклон Finny.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.