Після 10-річної перерви Камерон Діаз повертається в кіно

Джерело: RTE

Американська акторка Камерон Діаз візьме участь у зйомках нового фільму від компанії Netflix під назвою “Знову у справі”. Це буде перша роль акторки після 10-річної паузи.

За даними видання, Камерон буде грати головну роль. Сценаристом екшн-комедії виступить Сет Гордон. Сюжет розповість про агентів ЦРУ, які залишать службу, щоб побудувати спокійне сімейне життя. Проте незабаром їм доведеться знову зануритися у світ розвідки.

Варто зауважити, що востаннє Діаз брала участь у зйомках кінострічки “Інша жінка” ще у 2014 році.

Довідка. Камерон Діаз – американська акторка, відома ролями у фільмах “Маска”, “Банди Нью-Йорка”, “Ангели “Чарлі” та іншими кінороботами. У 2018 році вона вирішила піти з кіно та присвятити себе сім’ї. Згодом вона завагітніла від Бенджі Беддена та народила доньку на ім’я Реддікс. Останні роки жінка займалася материнством та господарством.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.