В Китаї Starbucks випустив нову «цікаву» позицію – кава зі смаком свинини

Джерело: CNN

Starbucks на честь Місячного Нового року випустили в Китаї каву “Abundant Year Savory Latte” зі смаком свинини.

Напій поєднує соус зі смаком тушкованої свинини Dongpo з еспресо та пареним молоком, додатковим соусом зі свинини та м’ясом свинячої грудки для гарніру.

Фото: Starbucks

Згідно з додатком Starbucks, ціна напою становить 68 юанів ($9,45).

“Вживання м’яса означає процвітання в наступному році”, – зазначили в Starbucks 5 лютого, за кілька днів до початку Нового року за місячним календарем.

Вони додали, що напій приносить “традиційні новорічні звичаї в каву” і створює “несподівані пікантні та солодкі смаки”. Лате доступний у магазинах Starbucks Reserve по всій країні.

Лате зі свининою Starbucks швидко набуло популярності в китайських соціальних мережах, і на момент публікації цю тему на Weibo переглянули понад 476 000 разів. Деякі користувачі висловлювали цікавість, але інші були налаштовані скептично, вказуючи на високу ціну.

“За 67 юанів я міг би з’їсти тарілку тушкованої свинини, а потім піти в Luckin і випити два лате”, – написав один користувач Weibo.

Місячний Новий рік – одне з найбільших щорічних свят в Азії.

І хоча страви, які подають на новорічні свята, відрізняються залежно від регіону, проте тушкована свинина подається часто.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.