Собака Байдена вже щонайменше 24 рази вкусив агентів Секретної служби США

Джерело: BBC News

Нові документи свідчать про те, що собака президента США Джо Байдена, німецька вівчарка Командир (Commander), щонайменше 24 рази кусала агентів Секретної служби США.

Записи Секретної служби США показують, що в період з жовтня 2022 року по липень 2023 року відбулося щонайменше 24 випадки укусів, у тому числі співробітників Секретної служби покусали за зап’ястя, передпліччя, лікоть, талію, груди, стегно та плече.

Фото: REUTERS

Інцидент у червні призвів до “глибокого укусу” на передпліччі агента, якому потрібно було накласти шви.

У липні собака вкусив іншого агента в руку і йому наклали шість швів. Укус спричинив “серйозну глибоку відкриту рану”, і агент “почав втрачати значну кількість крові”, — йдеться в одному електронному листі.

Домашній улюбленець родини Байденів покинув Білий дім у жовтні минулого року, через тиждень після того, як він вкусив агента Секретної служби й той потребував медичної допомоги.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.