Троє артистів Львівської опери не повернулись в Україну після гастролей у Фінляндії

Джерело: zaxid.net

Троє артистів Львівської опери після гастролей у Фінляндії не повернулись до України.

За даними видання, мовиться про провідного соліста балету Андрія Михаліха, артиста балету Богдана Ключника та солістку балету Юлію Михаліху-Рому.

Зазначається, що артисти повідомили про своє рішення колегам, коли прощались з ними віртуально. Водночас на особистих сторінках артистів у соцмережах поки що немає повідомлень про їх рішення.

Артисти Львівської опери гастролювали Естонією та Фінляндією з виставою “Дон Кіхот”.

Показ цієї ж вистави заплановано 1 березня у Львові, однак у списку учасників немає трьох вище вказаних артистів.

Щобільше, їх імена зникли також і з сайту театру – тепер на сторінках усіх трьох артистів, де раніше були фото та інформація про артистів, лише написи “помилка 404. Сторінка не існує або була видалена!”.

У театрі проводять службове розслідування, згодом обіцяють прокоментувати ситуацію, що склалась.

Служба порятунку ведмедів Аппалачі (ABR), розташована неподалік від національного парку Грейт-Смокі-Маунтінс у штаті Теннессі (США), виявила вбитого чорного ведмедя, який намагався поїсти млинців на узбіччі дороги.

Протягом дня, 5 жовтня, російські загарбники здійснили 61 обстріл прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 108 вибухів. 

Представник охорони здоров’я Канади повідомив, що дитина померла від сказу після того, як прокинулася через кажана у своїй спальні.

Станом на 22:00 суботи, кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 147.

Україна представить свій “план перемоги” на черговій зустріч із лідерами країн Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в Німеччині 12 жовтня, повідомив Президент України Володимир Зеленський.