Вперше за майже 20 років: Спайк Лі та Дензел Вашингтон співпрацюватимуть над фільмом

Джерело: The Guardian

Американський кінорежисер Спайк Лі та голлівудський актор і режисер Дензел Вашингтон вперше за майже 20 років співпрацюватимуть над фільмом, прем’єра якого відбудеться на платформі Apple TV+.

Як розповіли у виданні, нове партнерство Лі та Вашингтона буде в межах римейку кримінальної драми кінорежисера Акіри Куросави 1963 року “Рай та пекло” (High and Low) про заможну людину, яка втрачає всі свої статки після того, як заплатила викуп викрадачам.

Для зірок це буде вже п’ята спільна робота після таких фільмів, як “Малколм Ікс” (Malcolm X) та “Його гра” (He Got Game).

Зйомки римейку, сценарій до якого напише Алан Фокс, заплановані на березень цього року.

За даними видання, з робіт Куросави неодноразово робили римейки, востаннє – в картині “Жити” 2022 року з актором Біллом Наї в головній ролі, який отримав номінацію на “Оскар”.

Нещодавно Вашингтона можна було побачити у стрічці “Великий праведник 3” (The Equalizer 3), яка заробила 191 мільйон доларів у всьому світі. Цього року він також зіграє разом із Полом Мескалем у фільмі “Гладіатор 2” (Gladiator 2) режисера Рідлі Скотта.

Останнім фільмом Лі був “П’ятеро однієї крові” (Da 5 Bloods) 2020 року.

Тоді як його останнім фільмом з Вашингтоном був трилер 2006 року “Не спійманий – не злодій” (Inside Man).

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.