У США розбився літак: відомо про п’ятьох загиблих

Джерело: Reuters

Поблизу шосе у Нешвіллі, штат Теннессі, розбився одномоторний літак, внаслідок чого загинуло п’ятеро осіб.

За словами місцевих правоохоронців, літак впав на східній смузі шосе біля з’їзду Шарлотта Пайк. Нині поліціянти намагаються встановити, звідки вилетів лайнер.

Як розповіли в агентстві, до диспетчерської вежі аеропорту імені Джона Тюна у Нешвіллі надійшло повідомлення від пілота близько 19:40 за місцевим часом у понеділок про те, що у літака відмовили двигун та електроживлення, і що він потребує дозволу на посадку.

Представник пожежної служби Нешвілла розповів, що літак вибухнув від удару.

“Зіткнення було катастрофічним і не залишило жодного живого (пасажира – ред.)”, – сказав правоохоронець.

Уночі 18 жовтня російські окупаційні війська масовано атакували Україну безпілотниками, загалом випустивши 135 БпЛА.

Гаррі Стайлс, Найл Хоран, Зейн Малік та Луї Томлінсон опублікували спільну заяву у зв’язку зі смертю свого колишнього колеги по гурту One Direction Ліама Пейна.

Після того, як 17 жовтня стало відомо про вбивство лідера терористичного угруповання ХАМАС Ях’ї Сінвара, ліванське угруповання Хезболла заявило, що загострюватиме війну проти Ізраїля.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.