Акторка Ґаль Ґадот учетверте стала мамою

Джерело: Ґаль Ґадот/Instagram

Ізраїльська акторка Ґаль Ґадот, відома ролями у фільмах “Диво-жінка”, “Смерть на Нілі” та “Форсаж”, народила четверту дитину.

Ґаль Ґадот разом зі своїм чоловіком Яроном Версано вже виховують трьох доньок – Алму, Майю та Даніеллу.

На своїй особистій сторінці в Instagram акторка поділилася, що в них народилася ще одна донька. Також багатодітна мама розкрила ім’я новонародженої: дівчинку назвали Орі, що з івритом перекладається “моє світло”.

Фото: instagram.com/gal_gadot

“Моя мила дівчинка, ласкаво просимо. Вагітність була нелегкою, але ми впоралися. Ти принесла стільки світла в наше життя, виправдовуючи своє ім’я Орі, що івритом означає “моє світло”. Наші серця переповнені подякою. Ласкаво просимо до нашого дому дівча, де тато теж дуже крутий”, – написала акторка.

Компанія Deep Blue Aerospace під час прямої трансляції продала два квитки на політ у космос на китайському ракетному кораблі, який планують запустити у 2027 році.

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі публічно звернулась до міністра внутрішніх справ Вахтанга Гомелаурі щодо ситуації на виборчих дільницях, адже не може з ним зв’язатися.

Американський актор та кінопродюсер Леонардо Ді Капріо підтримав віцепрезидентку США Камалу Гарріс на пост президента США.