На Тернопільщині унаслідок атаки БпЛА сталась пожежа на об’єкті інфраструктури

Джерело: Тернопільська ОВА

Уночі 12 березня війська РФ атакували Тернопільщину ударними БпЛА, унаслідок чого виникло займання на об’єкті інфраструктури.

Пожежа охопила об’єкт у Кременецькому районі області.

Для ліквідації займання залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівників особового складу, тактичний робот.

Станом на ранок ліквідація залишків пожежі триває.

Обійшлось без постраждалих.

В ОВА додали, що у населених пунктах, поряд з пошкоджених об’єктом, було зупинено газо- та електропостачання.

Станом на 7:00 подачу електроенергії відновили, водночас газопостачання відновлять згодом.

“В Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень. Просимо не наближатися до місця надзвичайної події, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БпЛА. Про стан ліквідації НС будемо оперативно інформувати”, – додали в ОВА.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.