Spotify запускає на платформі бета-версію музичних відео

Джерело: Reuters

Шведська компанія музичного стримінгу Spotify запускає бета-версію повнометражних музичних відео. Нова функція стане доступною для підписників з преміумакаунтами.

На Spotify охоплюватимуть обмежений каталог музичних відео, включаючи хіти світових виконавців або місцевих улюбленців.

Преміумкористувачі Spotify в таких країнах, як Велика Британія, Німеччина, Італія, Нідерланди, Польща, Швеція, Бразилія, Колумбія, Філіппіни, Індонезія та Кенія, матимуть доступ до цих музичних відео.

Стратегія Spotify спрямована на досягнення 1 мільярда користувачів до 2030 року, але вона зазнає конкуренції від Apple Music і YouTube, що входять до складу Alphabet, і дозволяють користувачам безоплатно переглядати музичні відео.

У березні минулого року Spotify впровадив нову вкладку “Кліпи”, яка містить вертикальні відеоролики тривалістю до 30 секунд. Їх артисти можуть завантажувати безпосередньо на платформу Spotify.

4 липня в Україні щорічно відзначається День Національної поліції згідно з указом Президента України від 4 квітня 2018 року.

Уночі 4 липня російські окупанти атакували критичний об’єкт у Чернігівській області.

Роман героїв серіалу “Бріджертони” Пенелопи Фезерінгтон та Коліна Бріджертона викликав у мережі дискусію через їхню різницю у вазі тіла.

Італійська оборонна група Leonardo і німецький концерн Rheinmetall домовилися створити спільне підприємство для виробництва танків та інших систем наземної оборони.

Джерело: Reuters Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердлган запропонував Володимиру Путіну допомогу у завершенні російсько-української війни,…