Актора «Гри в кальмара» О Йон Су визнали винним у сексуальних домаганнях

Джерело: BBC News

Суд у Південній Кореї засудив актора “Гри в кальмара” О Йон Су до восьми місяців умовного тюремного ув’язнення за сексуальні домагання.

Фото: Netflix

Суддя Чон Йон Джу сказав, що записи жертви про напад і її заяви “послідовні… і, видається, є заявами, які неможливо зробити, не переживши їх насправді”.

Актор заявив, що оскаржить вирок і має на це сім днів.

Нагадаємо, що на актора подала до суду жінка, яку він у 2017 році нібито “без дозволу обійняв”, “торкався її тіла” і “без дозволу поцілував у щоку”. Звинувачення у сексуальних домаганнях актору офіційно висунули у листопаді 2022 року.

Цю справу припинили розглядати, але нещодавно поновили слідство.

Зауважимо, що актору 79 років.

О Йон Су здобув міжнародну популярність після головної ролі у фільмі “Гра в кальмара”. Це був популярний серіал на Netflix – за кілька тижнів після виходу в 2021 році його подивилися понад 100 мільйонів глядачів у всьому світі.

Наступного року О Йон Су став першим південнокорейським актором, який отримав “Золотий глобус” за роль найстаршого учасника конкурсу О Іль Нама.

Проте після звинувачень його виключили з майбутнього фільму в Південній Кореї.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.