У Миколаєві зросла кількість постраждалих внаслідок ракетного удару РФ

Джерело: голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram

Станом на 20:00 у Миколаєві внаслідок російської атаки відомо про восьмеро постраждалих та одного загиблого.

“Станом на 20.00 одна особа загинула (чоловік 1974 р.н. помер у лікарні), постраждали восьмеро людей, у тому числі одна дитина, (дівчинка 2013 р.н.)”, — зазначив Кім.

Вдень повідомляли про 5 постраждалих, але нині їх кількість збільшилася. Повітряні сили о 13:59 оголосили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня.

Згодом глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про влучання у межах міста. Також вибухи підтвердив міський голова Олександр Сєнкевич.

“Із пошкоджень: близько 50 приватних та 10 багатоквартирних будинків – завтра комісія буде проводити обстеження. Зруйновані ділянки мережі зовнішнього освітлення, частина трамвайних колій та контактної мережі. Відремонтуємо”, – йдеться в дописі Сєнкевича.

  • Зауважимо, 17 березня російські військові обстріляли тимчасовий пункт швидкої допомоги у селі Бугаївка на Харківщині. У результаті ворожої атаки постраждали медик та водій.
  • Протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 62 авіаційних удари, здійснив 125 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.