Уночі РФ випустила по Україні понад 60 БпЛА та близько 90 ракет – Зеленський

Джерело: Володимир Зеленський

Під час масованої атаки по Україні вночі 22 березня російські військові застосували понад 60 ударних безпілотників та близько 90 ракет різних типів.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що в окупантів були чіткі цілі – енергосистема України (електростанції та лінії постачання енергії, гребля ГЕС) та звичайні житлові будинки і навіть тролейбус.

У містах, де були влучання ворожих ракет та БпЛА, працюють необхідні фахівці.

“Триває відновлення постачання електрики. Харків та область, Запоріжжя, Сумщина, Полтавщина, Дніпропетровщина, Одещина, Хмельницький та область, Вінниччина, Франківщина – всюди, де це потрібно, від ночі тривають відновлювальні роботи”, – повідомив президент.

Зеленський вкотре наголосив, що для захисту від російських БпЛА та ракет Україні потрібно більше систем ППО.

“У російських ракет немає затримок, як у пакетів допомоги нашій державі. (…) Партнери точно знають, що необхідно. Точно можуть підтримати. Потрібні ці рішення. Життя має бути захищене від цих нелюдей з Москви”, – резюмував глава держави.

Джерело: InformNapalm  InformNapalm продовжує проводити розслідування на основі даних, отриманих від хактивістів групи “Кібер Спротив”,…

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував поточну ситуацію на фронті.

Продовольчий гігант Danone повідомив, що завершив продаж своїх активів та виходить з російського ринку, на який припадало близько 5% світових продажів компанії і де працював понад 30 років.

Президент Болгарії Румен Радев, відомий своїми негативними поглядами на Україну, висловив думку, що Києву перемогти Росію військовими засобами не вдасться.

Біля Вовчанська Харківської області прикордонники знищили російський пункт пілотування безпілотників.